Enerin

EnerIn ESCO Kft.

A Társaság ESCO (Energy Services Company) finanszírozás keretében közvilágítás korszerűsítést hajt végre. Cégünk előfinanszírozza a teljes beruházást, s költségei a korszerűsítés következtében az önkormányzatoknál keletkező energiadíj-megtakarításból térülnek meg, melyet az önkormányzatok bérleti díj formájában fizetnek meg számunkra. A meglévő közvilágítási berendezések korszerűsítésén, esetleges bővítési igényeként túl, innovatív megoldásként SMART SYSTEM Intelligens közvilágítási oszlopok felállítását is felajánljuk az önkormányzatok részére. Az „okos oszlop”-pal nem csak energiát tudnak megspórolni, de elektromos autók vagy kerékpárok töltőállomásaként szolgál, folyamatos információt, kommunikációs lehetőséget biztosít a beépített Wi-Fi router, mely 200 méter sugarú körben, egyszerre több száz felhasználó számára biztosít kapcsolatot a világhálóval. Továbbá növeli az utcák biztonságát a felszerelt vészhívó gombbal és térfigyelő kamerával.

A projektek többek között a Vespucci Capital I. Kockázati Tőkealap által nyújtott forrás felhasználásával kerülnek megvalósításra.

Szerződött támogatás összege: 327 millió forint
Felhívás azonosító jele: GINOP-8.1.3/B17
 
A kedvezményezett neve: 
ENERIN ESCO Energetika Korlátolt Felelősségű Társaság


Projekt címe: Kis- és közepes méretű települések közvilágításának korszerűsítése, okos oszlopok lehetőségével
Projekt tartalmának rövid bemutatása: A Társaság ESCO (Energy Services Company) finanszírozás keretében közvilágítás korszerűsítést hajt végre.

A meglévő közvilágítási berendezések korszerűsítésén, esetleges bővítési igényeként túl, innovatív megoldásként SMART SYSTEM Intelligens közvilágítási oszlopok felállítását is felajánljuk az önkormányzatok részére.

A projekt tervezett befejezési dátuma: A befejezés önkormányzatonként történik, 2019. augusztustól folyamatosan.