Enerin

Bemutatkozás

Az EnerIn legfőbb küldetése, hogy innovatív megoldások alkalmazásával komoly szerepet vállaljon az energiafelhasználás racionalizálásában.


Társaságunk évtizedes múlttal rendelkezik az energetikai piacon, mely azzal a céllal jött létre, hogy komplex megoldást kínáljon az energiahatékonyság javítására, illetve a felhasználási költségek csökkentése érdekében. Szolgáltatásaink között kezdettől szerepel a közvilágítások rekonstrukciója és üzemeltetése, energiatakarékos beltéri világítás, fűtéskorszerűsítés és energiahatékonysági projektek teljeskörű kivitelezése is.

Szolgáltatásaink körét 2016. évtől a megújuló energia - ezen belül is a napenergia hasznosítása céljából elindított naperőmű beruházások, 2017. évtől pedig elektronikus hírközlő hálózatok kiépítésével, valamint vízfelhasználás megtakarítás projektek megvalósításával szélesítettük.

Megoldásaink magukba foglalják a piacon bevált szokásos struktúrákat, ugyanakkor képesek vagyunk az egyedi igényhez rugalmasan alkalmazkodni és egyedi konstrukciókat kialakítani finanszírozásra, üzemeltetésre.
 

 

Cégcsoportunk kiemelkedő leányvállalatai, melyeket a fenntarthatóság és az innovatív fejlődés érdekében hoztunk létre:

 

EnerIn Greenvill Technologies Kft.

A társaság GPON (Gigabit Passive Optical Network) technológiával optikai hálózatot épít, majd bérbeadás útján hasznosítja azt. Az épített hálózatok minden esetben az előfizetői szolgáltatás átadási pontig a legkorszerűbb szén és fém mentes optikai hálózati és aktív eszközparkkal kerülnek kialakításra, azaz a hálózat FTTH (Fiber To The Home) hálózat lesz. Ez a technológia a kijelölt területeken meglévő elavult hálózatokhoz képest jelentős minőségbeli és szolgáltatásbeli előnyöket és tartalékot hordoz, nő a hálózati teljesítmény, javul a szolgáltatások minősége, így a zavartalan működés hosszútávon garantált. A megvalósuló optikai hálózat a küszöbön álló 5. generációs hírközlési hálózat alapjait képezi, ami szervesen összefügg a Smart Sity programokkal és teletechnikai innovációval. 

Ezrt-AquaSave Finance Kft.

A társaság egy olyan telepített, víztakarékos elemeket alkalmazó optimális értékesítési, bérbeadási, hasznosítási rendszeren dolgozik, amelynek révén a víztakarékos elemeket használó egészségügyi közintézmények jelentős megtakarításokat érhetnek el önerő biztosítása nélkül, a szolgáltatás ellenértékét pedig az így elért megtakarítás egy részéből fizetik. A társaság ennek megvalósíthatóságához olyan beszállító partnert keresett, amely Magyarország területére kizárólagossággal rendelkezik az Olaszországban gyártott magas minőségű, világszabadalommal védett vízkőtelenítési eljárással rendelkező perlátorokra, és ezek az eszközök kerülhetnek beépítésre az előbb említett sajátosságokat megvalósító rendszer részeként.

E-Solar Hungary Kft.

A társaság saját beruházásban összesen 5 db 500-600kW-os naperőművet létesített. Az alternatív energiákban rejlő lehetőségek ma az élhető jövő kulcsát jelentik. A napelem parkok számának növelésével is ezt a célt kívánjuk elérni. A naperőmű építés nagyszerűsége abban áll, hogy más technológiákkal ellentétben nem termelnek szén-dioxidot, így óriási szerepük van a 21. század környezetszennyező folyamatainak megállításában, visszafordításában.

Complov Solar Kft.

A társaság saját beruházásban összesen 3 db 550kW-os naperőművet létesített. Az alternatív energiákban rejlő lehetőségek ma az élhető jövő kulcsát jelentik. A napelem parkok számának növelésével is ezt a célt kívánjuk elérni. A naperőmű építés nagyszerűsége abban áll, hogy más technológiákkal ellentétben nem termelnek szén-dioxidot, így óriási szerepük van a 21. század környezetszennyező folyamatainak megállításában, visszafordításában.

Fadd-Solar Alpha Kft.

A társaság saját beruházásban egy 600kW-os naperőművet létesített. Az alternatív energiákban rejlő lehetőségek ma az élhető jövő kulcsát jelentik. A napelem parkok számának növelésével is ezt a célt kívánjuk elérni. A naperőmű építés nagyszerűsége abban áll, hogy más technológiákkal ellentétben nem termelnek szén-dioxidot, így óriási szerepük van a 21. század környezetszennyező folyamatainak megállításában, visszafordításában.

Fadd-Solar Béta Kft.

A társaság saját beruházásban egy 600kW-os naperőművet létesített. Az alternatív energiákban rejlő lehetőségek ma az élhető jövő kulcsát jelentik. A napelem parkok számának növelésével is ezt a célt kívánjuk elérni. A naperőmű építés nagyszerűsége abban áll, hogy más technológiákkal ellentétben nem termelnek szén-dioxidot, így óriási szerepük van a 21. század környezetszennyező folyamatainak megállításában, visszafordításában.

EnerIn EPC Kft.

Az EnerIn EPC Kft. a projekt keretében a depolimerizációs eljárás gyakorlati hasznosítása területén valósított meg új műszaki megoldásokat. A depolimerizáció magas hőmérsékleten, oxigén mentes, vagy oxigén szegény környezetben történő kémiai bontás, amelynek segítségével egy sor anyagot, elsősorban hulladékot lehet olyan módon feldolgozni, hogy abból újrafelhasználható nyersanyagokat tudunk gazdaságosan kinyerni. A projekt eredménye egy olyan eljárás és eszközrendszer, amely a depolimerizáiciós eljáráson alapuló hulladékfeldolgozást kompakt folyamattá változtatja, ahol az eljárás végtermékei azonnal feldolgozható, értékesíthető termékek, anyagok. Az eljárás a hulladékkezelés gazdasági rendszeréhez illeszkedő méretezéssel működik és biztosítja a hulladékfeldolgozás ökológiai hatásainak minimalizálását.

EnerIn ESCO Kft.

A Társaság ESCO (Energy Services Company) finanszírozás keretében közvilágítás korszerűsítést hajt végre. Cégünk előfinanszírozza a teljes beruházást, s költségei a korszerűsítés következtében az önkormányzatoknál keletkező energiadíj-megtakarításból térülnek meg, melyet az önkormányzatok bérleti díj formájában fizetnek meg számunkra. A meglévő közvilágítási berendezések korszerűsítésén, esetleges bővítési igényeként túl, innovatív megoldásként SMART SYSTEM Intelligens közvilágítási oszlopok felállítását is felajánljuk az önkormányzatok részére. 

EnerIn C.C.W. Szolgáltató Kft.

Autómosóink mechanikailag szűrt és lágyított meleg és hideg vizet használnak a mosáshoz. A mosási és ápolási folyamat során a technológia három különböző tisztítószert használ. Folyékony sampon beadagolással oldatba vegyülve kémiailag segíti a szennyoldást. Aktívan fejti ki a hatását, eltávolítva a makacsul tapadó szennyfilm réteget is. A szennyeződés eltávolítását és a tisztavizes öblítést követően, nanotechnológiás viaszt viszünk fel a felületre, amely ápolja és megóvja a lakkfelületet a környezet káros hatásaitól. Az utolsó öblítés ozmózisszűrőn átszűrt, ásványianyag-mentes vízzel történik, melyhez vízlepergető, száradást segítő adalékanyagot keverünk. Az eredmény foltmentesen száradó, fényes felület. 

EnerIn Közvilágítási Kft.

A Társaság ESCO (Energy Services Company) finanszírozás keretében közvilágítás korszerűsítést hajt végre. Cégünk előfinanszírozza a teljes beruházást, s költségei a korszerűsítés következtében az önkormányzatoknál keletkező energiadíj-megtakarításból térülnek meg, melyet az önkormányzatok bérleti díj formájában fizetnek meg számunkra.