Enerin

Bemutatkozás

Az ENERIN azzal a céllal alakult, hogy az elavult közvilágítási rendszerek felújításában, ezáltal az energia felhasználás racionalizálásában, komoly szerepet vállaljon.

Tulajdonosi összetétel, szakmai irányítás
Enerin Zrt-t 2011. május 5-én hozta létre magyar magánszemélyek befektetői csoportja azzal a céllal, hogy energetikai célú befektetéseit e holding társaság keretei között valósítsa meg.

A társaság többségi tulajdonosa Németh Attila, aki jelentős szerepet vállalt az ELMIB Zrt. és KÖZVIL Zrt. által megvalósított 120.000 db lámpa korszerűsítésében, mellyel jelentős energiaköltség-megtakarítást értek el a településeken. Az ott eltöltött 10 éve alatt a 400 önkormányzat futó projektjeit koordinálta szakmailag a megvalósítástól az üzemeltetésig.

Feladata a közvilágítási tevékenységek szakmai irányítása, a meglévő projektek üzemeltetése. Továbbiakban felel még a cégcsoport energetikai beruházásainak szakmai irányításáért. Szorosan együttműködik a szerződött önkormányzatokkal, a kiemelt partnerekkel.
Tevékenységének köszönhető, hogy számos eszközgyártó (Magyarországon, Koreában és Bulgáriában egyaránt) a prototípusok tesztelésén és a szakmai tudás átadásán keresztül újabb és újabb generációs termékeket volt képes kifejleszteni, melyek ötvözik a ma elvárt technológiai színvonalat, a közvilágítás szakmai specifikumait és a villamos hálózat rendszerének sajátosságait.

Küldetésünk
Tudás alapú energetikai ESCO társaságként testreszabott szakmai és üzleti megoldásokkal hozzájáruljunk a globális energiahatékonyság növeléséhez.